matplatsen

Hem

Lägenheten

Var ligger
Arles?

Om Arles

Omgivningar

Bad

Golf

Fåglar

Lär franska

Priser

Ledigt?/Bokning

Lägenheten

Det vi hyr ut är en liten lägenhet (i Frankrike ofta kallat studio) på två rum i Arles, varav det ena rummet har ett trinett-kök med elspis, kyl och mikrovågsugn. Helt renoverat 2009. Det finns ett badrum med dusch, toalett och handfat. Ytan är ca 25 m2. Lägenheten har egen ingång. Trots att den ligger mycket nära Arles centrum är det ett tyst och lugnt kvarter.

Lägenheten har air condition. Det ger ett bra inneklimat även när det är mycket varmt ute. Tillgång till trådlöst Internet.

I sovrummet finns en våningssäng med en bred (140 cm) undersäng och en 90 cm översäng. Den andra sängen har två 90 cm sängar (över- och undersäng).

Utanför ytterdörren finns en terrass för t.ex. frukost.

Studion är rökfri.

Duschrummet
Sovrummet har en familjevåningssäng där undersängen är en bekväm 140 cm bred säng. De andra sängarna är 90 cm och passar både barn och vuxen. Air condition gör att även de hetaste nätterna får ett skönt sovklimat.
Dubbelsäng plus enkelsängTvå enkelsängar
mat och köksavdelningVid matplatsen finns ett bord där storleken kan ökas med en nerfällbar skiva. Utöver de fyra stolarna vid matplatsen finns fyra klappstolar att använda antingen inomhus eller på terrassen.
I duschrummet finns förutom duschkabin även en handdukstork.